VESTI

Pranje tepiha

Tepih servis Vam u Aprilu poklanja 20% popusta za dubinsko mašinsko pranje tepiha. Pranje tepiha vrši se mašinama poslednje generacije koje automatizovanim sistemom doziraju neophodnu količinu šampona i sredstva za uklanjanje fleka, a zatim podešavaju nivo četki za pranje u skladu sa vrstom i debljinom tepiha. U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak ali i mekoća vlakana četke koje koristimo. Set od 6 četki koje istovremeno vrše pranje tepiha, u kombinaciji sa profesionalnim hemijskim sredstvima, sasvim uklanja sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući čak i samu osnovu vlakna.

Hvala Vam na ukazanom poverenju Vaš TEPIH SERVIS MOPEX

30% popusta

Brzo i kvalitetno čistimo i negujemo Vaše tepihe, na način koji će obezbediti eliminisanje svih

bacila,mikroorganizama,  mirisa, i druge nečistoće. Vaši ukućani, a pre svega deca mogu slobodno da hodaju i da se igraju na savremeno opranim tepisima

 
 

Akcija popust

TEPIH SERVIS MOPEX Vam poklanja popust od 10% 20% i 30% za naše usluge. Pranje nameštaja, Pranje tepiha, Pranje vozila Najsavremeniji centar u Srbiji...

Pranje nameštaja 10% Profesionalni usisivači, ekstrakcione mašine i paročistači, koji uklanjaju prljavštinu, alergene i grinje iz vašeg nameštaja, takođe samim tretiranjem profesionalnim sredstvima koja koristimo u našem servisu Vaš nameštaj će biti očišćen i produžićete mu vek trajanja.

Pranje Tepiha 20% Brzo i kvalitetno čistimo i negujemo Vaše tepihe, na način koji će obezbediti eliminisanje svih bacila, mikroorganizama,  mirisa, i druge nečistoće. Vaši ukućani, a pre svega deca mogu slobodno da hodaju i da se igraju na savremeno opranim tepisima. Proces: trešenje tepiha, pranje,izbeljivanje resa, sušenje, četkanje i parfemisanje, pakovanje u transportne folije. Mogućnost dostave u roku od 24h. Preuzimanje i dostavljanje besplatno za 10 m2 i više.

Pranje Vozila 30% Mopex tepih servis Vam nudi pranje presvlaka,poda Vašeg vozila i pranje neba, ekstrakcionim mašinama i hemijskim sredstvima koja su bezbedna. Nudimo i pranje svih delova enterijera vozila paročistačima poslednje generacije kojima se ubijaju sve bakterije i alergeni, kao i uklanjanje neprijatnih mirisa od hrane, pića, duvanskog dima.

 

Tepih servis

TEPIH SERVIS MOPEX poceo je sa radom 09.10.2012. opremljen najsavremenijim mašinama za tretiranje svih vrsta tepiha. Mopex tepih servis predstavlja najsavremeniji centar ovog tipa u Srbiji i u mogućnosti je da ponudi svojim korisnicima potpuno automatizovano trešenje, pranje, ceđenje, sušenje i cetkanje tepiha.

Međunarodna izložba pasa

Mopex tepih servis je svoje usluge predstavio svim vlasnicima kućnih ljubimaca, na nedavno održanoj Izložbi pasa svih rasa , u Beogradu. Svi ponosni vlasnici ali i posetioci, imali su priliku da se bolje upoznaju sa našim uslugama, ali i dobiju na poklon poseban vaucer za popust! Ovogodišnji sajam posetilo je preko 2000 ljudi! Pogledajte kako je bilo i dođite da se družimo i na narednoj izložbi!

UČEŠĆE NA SAJMU GRAĐEVINARSTVA

Uspešno smo završili ucešce na jos jednom sajmu! Od 16-20 Aprila održan je 39-ti Sajam Gradevinarstva u Beogradu, na kom se predstavilo preko 800 izlagača iz zemlje i inostranstva. Naša kompanija predstavila je svoj prodajni program na štandu u Hali 1A, i prezentovala najnovije trendove u profesionalnom održavanju higijene.Predstavljena je nova linija proizvoda za manuelno cišcenje, hemijski proizvodi, otiraci, mašine, oprema za sanitarni blok kao i širok spektar dodatne opreme za održavanje higijene kao što su filcevi, abrazivi, mikrofiber krpe i sl. Pored toga, svi posetioci su na našem štandu mogli da vide prezentaciju manuelne čistilice Wetrok, čije su performanse oduševile sve prisutne! Pogledajte kako je bilo, i ukoliko niste sada, posetite nas naredne godine na istom mestu!