Pranje tepiha

preuzimanje i dostava

Tepih servis Mopex

Potpuno besplatno preuzimamo tepih na vašoj adresi i vršimo dostavu u najkraćem roku. Mogućnost dostave u roku od 24h.
Minimallna količina za pranje tepiha je 10m2

naruči >>

trešenje tepiha

Tepih servis Mopex

Svakodnevno na obući nosimo različite vrste nečistoće, koja se u kombinaciji sa vlagom lepi za vlakna staza i tepiha, a gaženjem raznosi ulazeći u samu osnovu. Taloženjem, ova nečistoća utiče na brzo propadanje tepiha, a tradicionalnim načinom trešenja je potpuno nemoguće ukloniti. Mašinskim trešenjem koje nudi naš tepih servis uklanjaju se i najsitnije čestice nečistoće, uključujući i pesak, što omogućava temeljno pranje i značajno produžava vek tepiha.

naruči >>

pranje tepiha

Tepih servis Mopex

Pranje tepiha vrši se mašinama poslednje generacije koje automatizovanim sistemom doziraju neophodnu količinu šampona i sredstva za uklanjanje fleka, a zatim podešavaju nivo četki za pranje u skladu sa vrstom i debljinom tepiha. U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak ali i mekoća vlakana četke koje koristimo. Set od 6 četki koje istovremeno vrše pranje tepiha, u kombinaciji sa profesionalnim hemijskim sredstvima, sasvim uklanja sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući čak i samu osnovu vlakana. Ovakav način tretiranja je jedini koji omogućava temeljno pranje uz potpuno očuvanje kvaliteta tepiha.

naruči >>

beljenje resa

Tepih servis Mopex

Tretiranje resa vrši se profesionalnim hemijskim sredstvima koja omogućavaju temeljno čišćenje i beljenje vraćajući im prvobitno svež i snežno beli izgled!

naruči >>

sušenje

Tepih servis Mopex

Nakon temeljnog pranja tepisi se suše u centrifugalnim mašinama koje nakon samo 3 minuta sasvim iscede vodu iz tepiha. Proces ceđenja izuzetno je važan za sve vrste tepiha ali posebno za ručno bojene, svilene ili persijske tepihe. Kod ovih vrsta tepiha pored kvalitetnog pranja, proces i brzina sušenja presudni su za očuvanje originalnih boja, karakteristika i kvaliteta! Ceđenjem u profesionalnim mašinama našeg tepih servisa, otklanja se svaki rizik od razlivanja ili mešanja boja! Efikasno, brzo, kvalitetno i bezbedno! Nakon ceđenja tepisi se dodatno suše u specijalnoj komori koja je opremljenja sistemom za sušenje toplim vazduhom i eliminisanjem vlage.

naruči >>

parfemisanje i pakovanje

Tepih servis Mopex

Profesionalnim parfemskim proizvodima daćemo Vašim tepisima posebno svež miris sa mirisnom notom koja je u skladu sa vašom željom. Pakovanjem u specijalno namensko pakovanje omogućava se očuvanje čistoće i svežina tepiha ali i bezbedan transport.

naruči >>

četkanje

Tepih servis Mopex

Nakon sušenja, vršimo mašinsko četkanje tepiha, čime se temeljno uklanjaju sve dlake i dodatno osvežavaju vlakna. Ova usluga posebno je značajna za sve vlasnike kućnih ljubimaca jer je ovo jedinstvena metoda kojom se postiže potpuno uklanjanje svih dlaka kućnih ljubimaca i omogućava bezbedno i ugodno korišćenje tepiha!

naruči >>