Tepih Servis Mopex

Ovom prilikom želimo da Vam predstavimo najmlađeg člana našeg velikog profesionalnog tima to je MOPEX TEPIH SERVIS. Mopex tepih servis je najsavremeniji centar za pranje tepiha na ovim prostorima koji nudi potpuno automatizovano tretiranje tepiha masinama poslednje generacije. Mašine i sredstva koja koristimo u našem centru poseduju sve sertifikate izdate u EU koji se odnose na zaštitu životne sredine kao i na bezbednost i zdravlje na radu.

Nakon pranja Vaših tepiha u MOPEX TEPIH SERVISU, vaši tepisi će biti čisti, mirisni i bezbedni za Vas i Vaše najmilije, i bićete zadovoljni profesionalnom uslugom od strane naših zaposlenih kao i mnogim pogodnostima koje dobijate saradnjom sa nama, kao što su popusti na naše usluge ( pranje mebliranog nameštaja, pranje unutrašnjosti automobila i sl.) obaveštenja o akcijama, kao i o tome kada je vreme da se Vaš tepih ponovo opere.
Mopex d.o.o je osnovan 1997 godine kao porodicno preduzece. Vlasnici preduzeca su Branka i Dušan Radakovic. Kljucna delatnost na kojoj se zasniva poslovanje su usluge profesionalnog održavanja higijene i tekuce održavanje poslovnih objekata,tzv. "savremeni domar". Mopex d.o.o se takode bavi uvozom i distribucijom mašina, opreme , hemijskih sredstava i potrošnog higijenskog materijala. Naša kompanija zapošljava više od 700 radnika koji svakodnevno održavaju preko 350.000m² površina u najznacajnijim državnim institucijama I cenjenim privatnim kompanijama. Proizvode renomiranih evropskih proizvodaca kao što su 3M, Dr. Schnell, Premiere Products, Caselli, TTS, Columbus, Dulevo, Novaltec, Hagleitner, Ghibli, Jofel, Veltia, Gojo,Newster i Purell, ucinili smo dostupnim domacim kupcima.

U našoj zemlji postoji vise od 100 privrednih društava koja se bave istom delatnošcu kao i naše privredno društvo, ali smo mi jedini do sada koji u svom poslovanju , primenjujemo napredne softvere-integralne informacione sisteme (ERP) i CRM, koji nam pomažu u svakodnevnoj komunikaciji sa našim klijentima.

Ostale usluge

Profesionalno održavanje higijene

Profesionalno održavanje higijene je primarni posao kojim se naša kompanija bavi i možemo reći da smo jedan od lidera u ovoj oblasti. Naša kompanija zapošljava više od 700 radnika koji svakodnevno održavaju preko 350.000m² površina u najznačajnijim državnim institucijama I cenjenim privatnim kompanijama.

Distribucija opreme za čišćenje

Mopex nudi kompletan program profesionalnih mašina i opreme za čišćenje: 3M, TTS,HAGLEITNER , GHIBLI, DULEVO, COLUMBUS, NOVALTEC...

Iznajmljivanje radne snage

Usluge iznajmljivanja radne snage imaju za cilj da vam pomognu u svakodnevnom obavljanju vaše delatnosti. Sve one poslove za koje ne želite radnu snagu da angažujete kroz zaposlenje u vašoj kompaniji, možete angažovati posredstvom našeg preduzeća.

Distribucija hemijskih sredstava

Mopex je generalni zastupnik kompanija Dr.Schnell, Premiere Products, Caselli, Gojo i Purell koje proizvode profesionalna hemijska sredstva za čišćenje i dezinfekciju površina.

Usluge "Savremenog domara"

Nudimo i usluge tekućeg održavanja objekata tzv. Savremeni Domar(sitne popravke, vodoinstalaterski radovi, elektro radovi, bravarski radovi...)

Tekuće održavanje

Poslovi tekućeg održavanja objekata koje obavljamo podrazumevaju održavanje liftova, PP sistema, dimnjaka, ventilacionih kanala, tekuće održavanje brava, okova, prozora, nameštaja, servisiranje vodovodno-kanalizacione mreže, hitne intervencije...

Profesionalno održavanje higijene

Tekuće održavanje objekata

Iznajmljivanje radne snage

Hemijska sredstva